2 Şubat 2012 Perşembe

Hava bugun biraz kapali

Dun, bol balonlu ve antrenmanli bir seyir yaptiktan sonra Sogut Koyu'nun onunde demir atarak kicta kara olduk. Sahilin onu biraz sig oldugu icin tekneler karadan 2,5 metre acikta kaldi ve her bu durum goruldugunde oldugu gibi gene herkesin akli zodiacli konveyor icat etmek icin calismaya basladi.

Gun icinde ekip olarak farkli teknelere dagildigimiz icin aksam teknemizde bulusunca birbirimizi baya ozledigimi fark ettik. Dilara bize mercimekli bulguru bol bol pisirince saat 11 gibi rekor bir zamanda uyuya kaldik.

Sabah herkes deli dumrul gibi uyudugu icin hafif mayhoslukla uyandi. Hava biraz soguk ve kapali. Peynirli soganli yumurtadan sonra hafif bir yuruyus ile beraber yeni gunun ekipleri kuruldu. Saat 10.30 gibi demirimizi alarak rotamizi Nimos Adasi olarak belirledik. Aksam tekrar Bozburun'a donecegiz.

Disarida cok guzel bir hava var, balonla ufur ugur ucuyoruz. Herkes her gorevde kavanca antrenmani yapti. Unuyorum ki baska kaptanlar da benim ekibimi guzelce calistiriyor. Ogle yemeginde teknede ya makarna ya pilav var, hangisi daha bilmiyorum.

Hiç yorum yok: