31 Ağustos 2012 Cuma

Sanki ev alıyoruz arkadaş.

Bu ev işi artık iyice sakız olmaya başladı. İlk başta hiçbir yerde daire yoktu. Sonra baktıklarım pahalı gelmeye başladı. Sonra daha merkezi, her yere yakın, duraklara az yürüme mesafesinde olsun, ortamlara rahatça ulaşayım, Sena'ya da çok uzak olmasın derken bütün bu özellikleri aynı anda gösteren  heralde sadece 20 metrekare bir yer kalmıştır. Orası da zaten kesin hemen az önce kiralanmıştır.

Artık bakmadığım ev kalmadı sanırım ama galiba bazı özelliklerden fedakarlık edip, ilk anda baktığım evlerden birine geri dönüp boşu boşuna saatlerde uğraşmış olacağım.

Yarın sabah 9'da ev arama mesaisi tekrar başlar, bu akşamlık bana müsade.

Not: O ilanını astğığım evin sahibi mail atmış, hanımı ev için başkasına söz vermiş. Çinli erkeklerde valla iş yok. Vur kardeşim yumruğu masaya, "Hanım hanım, ben bu çocuğa daha cumartesi evi gösterecektim" desene..

1 yorum:

valentinamachala dedi ki...

The Titanium strength is why I keep my knife, because if it wasn't
The titanium titanium jewelry strength titanium shift knob is why I keep my knife, because if it wasn't samsung galaxy watch 3 titanium enough titanium belly button rings for me I silicone dab rig with titanium nail can easily use one of my other knives. I have found that