31 Ocak 2012 Salı

Yar(t)is Gunu



Dun Dirsekbuku'nde egitimi tamamladiktan sonra Bencik'e dogru yol almistik. Biraz ugrasmali bir demirleme sonrasi teknemizi yoklugun ortasinda agaclara bagladik. Gunun yorgunlugu Mert Yasar Tavsanci'nin kendini asarak yaptigi Danish Chicken ve pilav ile keyfimiz yerine geldi. Bizim tekne cok bogazci, normalde baska teknelerde pilav bitmezken bizim tekneden ilinci tura hic gecilmiyor.

Yemek sonrasinda egitimin bitis konusmasini yapmak uzere 27 kisi 8 metre kare Larimar'da bir kilo cekirdek esliginde toplandik. Gun icinde yapilanlari, genel hatalari ve daha iyi yapilabilecekleri tartistiktan tekneden disari tasiverdik. Bir tur alina kagit yapistirmaca be bir tur kizistirmali caki cevirme sonrasi Saphyre'in uykusu saat 01.00 gibi gelmisti bile. Bizden iki bucuk saat sonra tekneye gelen deniz kedisi ise biraz azari haketti.

Sabah Emre'nin pisirdigi az sucuklu salca ile taclandirdigi kahvalti ile sisli koyumuza merhaba dedik. Kahvalti sonrasi tekneyi topladiktan sonra hemen bit yaris rotasi cizdik.

Start hatti: Bencik koyu agzi
Finish hatti: Selimiye koyu agzi
Rota: Atabol cakari iskelede
Start saati: 10.50
Hakem: Mert Yasar Tavsanci
Yaris kokteyli: Saat 20.00da Sardunya Restaurant
Birincinin odulu: Bol miktarda itiraz ve sike iddiasi

Su anda yarista birinci gidiyoruz. Kaptanlar ve YK'lar yarista bir seye karismayacagi icin bana bugun yatis ve bulasik yikama gunu.

3 yorum:

Neslihan dedi ki...

İşte burda da kar kış kıyamet, kapanan yollar, yolda kalan arabalar falan filan. Neyse siz keyfini çıkarın :)

İpek. dedi ki...

neslihan'a katiliyor, sevgilerimi sunuyorum. yaris kokteyline gelirdim ama yetisemicem :P

Sena dedi ki...

mert yasarin hakem olmasi baya iyiymis :)