9 Mayıs 2010 Pazar

Bogazici Yelken Durmuyor, Mert Yasar ile Devam Ediyor.

Bogazici Universitesi Yelken Takimi, yaptigi yenilikler ve aldigi kararlar ile durmuyor devam ediyor.

Bu sene denize genis acilimli kurbanlar vermeye karar veran takim, onceki seneleri haydi haydi geride birakti. Gecen sene denize atilan telefon sayisi sinirli iken, gencler bu sene kendinden gecti, telefonlari tas sektirir gibi suya atmaya basladi.

Bahar gezisinde, kimseye caktirmadan, telefonu cebinden denize salan Emre Menekse, ilk konusmasinda sezonu actigini ve herkesi aynisini yapmaya davet ettigini belirtti. Halk tarafindan fazla ciddiye alinmayan bu cagri, gezide genis katilimci bulamadi ve birkac kisi ile sinirli kaldi.


Yalan haberleri ile nam salan Mert Yasar Tavsanci, hem bu duragan havadan hoslanmamis hem de Emre Menekse'nin altinda kalmak istememis olmali ki, Cumartesi gunu gerceklesen Bogaz Yarisi'nda Istiklal Marsi esliginde, cok sevgili Nokia telefonunu bogazin serin sularina birakmis.

Yaristan sonra "Bu gidisat hic hosuma gitmiyordu, gencler yanlis yone sapmaya baslamisti: geziye gelen telefon sayisi ile geri donen sayi neredeyse esitti. Onculugumde bu orani yariya dusurmeye calisacagim, simdiki tek hedefim bu" dedi..

Mert Yasar'i kutluyor ve calismalarinin devamini bekliyoruz.

3 yorum:

northern star dedi ki...

abi macbook'u da unutmayalım :D:D

Ugur Kuscan dedi ki...

Olay aslında daha da ilginç. Mert Yaşar'ın telefonu suya düşmedi. Teknenin içinde sudan zarar gördü. Aynı durum Yiğit Erkut için de geçerli. Böylece bir günde 2 tane telefon kaybetmiş olduk :(

İpek. dedi ki...

bir de necatinin 3 gün boyunca telefonum suya düştü diye üzülüp, sonunda telefonunu çantasında bulması vakası var.