17 Mayıs 2010 Pazartesi

Emre Menekşe'nin Hiç Bilinmeyen Yönleri

Haftalık Kalburaltı toplantısı için buluşmaya arabası ile gelen Emre Menekşe, hayatının hiç bilinmeyen bir yanını bagajından çıkardı.

Emre'nin arabasına binecek olan bir arkadaşı, çantasını bagaja koymak için yöneldiğinde tedirgin olmaya başlayan Menekşe, arkadaşına çanatasını yanına alması içn ısrar etti. Menekşe'nin ısrarları, arabadaki diğer yolcuları meraklandırdı ve ısrarlar sonucu bagaj açıldığında, karşılaşılan manzara şok edici idi.


Bagajdan bebek arabası çıkması ile Menekşe'nin çapraz sorgulaması başladı. Gizli bir evlilik hakkında sorulan sorulara çelişkili cevaplar veren ve inkar etmeyen Emre Menekşe, bebek koltuğunun ne işe yaradığını da tam olarak söylemek istemedi.

Anak daha fazla ısrara dayanamayan ve bütün bu sorulardan kurtulamk isteyen Emre, sonunda gerçekleri itiraf etti.


Emre, uzun zamandır bel ağrılarından şikayetçi olduğunu, bir gün yeğeninin koltuğuna şaka amacı ile oturduğunda bir anda ağrılarından kurtulduğunu söyledi. "O gün bugündür, arabada tek başıma iken bebek koltuğpu kullanıyorum, hem belim ağrımıyor, hem de kendimi daha güvende hissediyorum. Ama arabada biri olduğunda açıklamak çok zor, belime binen manevi ağrı daha fazla oluyor" dedi.. Bize de kendisine Allah'tan acil şifalar dilemek kaldı. Geçmiş olsun Emre, aman beline dikkat...

1 yorum:

Buket Guler dedi ki...

evt burdan Emre'nin gerçek yaşını da anlamış olduk